Miramarska bb - Studentska sportska dvorana MARTINOVKA / Tel: +385 (1) 6170 678
 
 

ROGER GRACIE BJJ SEMINAR

  19.01.2015.

 

16., 17. i 18. siječnja 2015 posjetio nas je Roger Gracie. Roger je gledao trening naše BJJ sekcije u petak navečer, a glavni događaj bio je višesatni seminar koji se održao u subotu u Studentskoj dvorani Martinovka. 

 

Roger Gracie deset puta bio je prvak svijeta u brazilskoj jiujisti, a mnogi ga smatraju najvećim majstorom na svijetu. Netko je jednom rekao “there are a lot of great Jiu Jitsu fighters out there, and then there’s Roger”.

 

Na seminaru je sudjelovalo 108 sudionica i sudionika iz 8 zemalja (Hrvatska, BIH, Makedonija, Srbija, Austrija, Švicarska, Mađarska, Slovenija). Tijekom seminara, Roger je demonstrirao razne bjj tehnike, razgovarao je sa sudionicima, sparirao, a na kraju je i podijelio tri smeđa pojasa. Na seminaru su sudjelovali i Dean Mihanović, nositelj crnog pojasa i voditelj Roger Gracie akademije u Splitu, zatim Matko Kvesić, nositelj bjj crnog pojasa te Igor Pokrajac, MMA borac.

 

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na ovom događaju, a pogotovo gostima koji su došli iz drugih klubova i drugih zemalja.