Miramarska bb - Studentska sportska dvorana MARTINOVKA / Tel: +385 (1) 6170 678
 
 

NOVI INFORMACIJSKI SUSTAV!! VAŽNO!!!

  02.02.2014.

 

Krećemo s uvođenjem novog informacijskog sustava kojeg nekoliko inženjera razvija već više mjeseci. Prva faza uključuje ONLINE REGISTRACIJU svih aktivnih članova, druga faza bit će preuzimanje magnetskih privjesaka bez kojih se neće moći ući u dvoranu i kojima će se evidentirati dolasci na treninge, a o trećoj i četvrtoj fazi koja će članovima omogućiti uvid u evidenciju dolazaka te pristupa informacijama bit će govora kasnije.

 

Zašto? Razloga je puno! Jednostavno moramo uvesti reda, organizirati informacije i učiniti ih dostupnima i korisnima, reći zbogom šlampavim i nečitljivo ispunjenim upisnim listovima, eliminirati ručni unos i pogreške, znati stvarnu evidenciju, omogućiti interakciju članova i udruge, riješiti probleme tjelesnog, znati kad si bio na treningu, a kad nisi, što si platio, a što nisi, poslati članu potvrdu o plaćanju na mejl, prestati koristiti javni medij (facebook) za distribuciju naših internih informacija itd., a vjerujemo da ćemo registracijom riješiti i problem krađa. Mnogo je razloga i previše smo čekali.

 

DAKLE, na web stranici nalazi se UPISNA FORMA koju je potrebno ispuniti. Do UPISNE FORME dolazi se putem taba POSTANI ČLAN u glavnom izborniku, brzoj ikoni s lijeve strane ili jednostavno putem ove poveznice http://baza.subos.hr/user/create


Na email doći će vam UPISNI LIST koji treba isprintati, potpisati i donijeti osobno u ured do ovog petka.  Do 7.2.2014. postojeći članovi samo trebaju donijeti upisni list u ured bez plaćanja upisnine. Poslije 7.2.2014. briše se stara evidencija i tko nije upisan u novom sustavu neće više biti evidentiran u Subosu kao član, neće moći pristupiti treningu i za svaki upis poslije tog datuma bit će potrebno platiti upisninu od 90 kn.


Moguće je da će UPISNI LIST poslan na vaš email doći u spam pretinac, pripazite na to.

 


Ovaj tjedan ured radi SVAKI dan od 19:00 do 21:30 i jedina funkcija ureda ovaj tjedan bit će predaja novih upisnih listova, nema plaćanja članarina i ostalih stvari. Moramo ovaj prijelaz učiniti što bržim i bezbolnijim. 

 

Proces upisa detaljno je dizajniralo i izradilo nekoliko inženjera, pazilo se na svaki detalj te bi trebalo biti vrlo jasno i jednostavno. Posebna pozornost posvećena je sigurnosti podataka. 
Za proces upisa odvojite 5 do 10 minuta, a u slučaju problema kontaktirajte nas na mejl ili facebook inbox! HVALA;)